Texbages.com: - Gràcies per visitar-nos

TEXBAGES

Magatzem majorista textil

Usuaris

Valida't per continuar
E-Mail:  
Password:   
Recordar clau
Registra't

Carret compra

Registra't per veure el cataleg i comprar.

Nomès per professionals del sector


Advertència legal:

Condicions de compres, forma d'enviament i de pagament

L'empresa es reserva el dret de no enviar el genere, anulant la resta de la comanda, quan no es disposi de stock o si el producte ja s'ha donat de baixa. També es reserva el dret de modificar els preus sense avís prèvi, per canvi de tarifes dels nostres provehidors.

Llei de protecció de dades personals:

En cumpliment de la llei orgànica 15/1999 de 13 de desembre li informem que:
TEXBAGES SLU amb CIF B65743197 i seu social al Polígon Industrial Casa nova num 5 (08272 Sant Fruitós de Bages) és el propietari i responsable del fitxer de dades.
TEXBAGES SLU us informa que les dades de caràcter personal que figuren en aquest formulari seràn incorporades a un arxiu de la seva titularitat, amb la finalidad de prestar el servei solicitat, així com recaudar informació relacionada amb els usuaris per millorar l'oferta comercial dels productes exposats a la web.
TEXBAGES SLU garantitza la confidencialitat de totes les dades sensibles facilitades pels seus clients. La recollida i tractament de les dades sensibles s'efectuaràn utilitzant elements de seguretat que impedeixin la seva manipulació.
Tots els clients de TEXBAGES SLU tenen el dret d'accés, rectificació, cancelació i oposició de les seves dades personals.
En cas de no subministrar les dades demanades pot implicar que no es presti total o parcialment els serveis sol·licitats.
En qualsevol moment el client pot manifestar la seva voluntat de no rebre cap tipus de publicitat.
Per exercitar aquests drets, els clcients poden dirigirse a TEXBAGES SLU per correu postal o correu electrònic.
Per complir amb els serveis TEXBAGES SLU està obligat a facilitar certes dades dels seus clients (nom, adreça, telèfon, etc.) a terceres empreses que col.laboren en el servei (transportistes, entitats financeres, ...). En tots els casos, les dades facilitades seràn les estrictament necessàries per l'activitat concreta que s'haigui de realitzar.